Handboek
Notariaat

Uw Viadicte kantoorinformatie-systeem: alles op orde!

KIS Notariaat is een digitaal model kantoorinformatiesysteem en het perfecte uitgangspunt voor een op maat gemaakt eigen kwaliteitssysteem. KIS Notariaat bevat concrete werkafspraken over hoe de (KNB) normen en criteria worden toegepast en gewaarborgd binnen een notariskantoor. KIS Notariaat van Viadicte bestaat uit werkinstructies en modellen op zowel kantoor- als op opdrachtniveau

Waarom KIS?

KIS is compleet: u hoeft slechts enkele gegevens in te vullen om het eigen te maken en u kunt er direct mee aan de slag. Het scheelt u enorm veel tijd: u hoeft immers niet zelf allerlei documenten te verzamelen en/of te schrijven. Het waarborgt kwaliteit en uniformiteit van werken, zodat al uw huidige en toekomstige collega’s precies weten wat er van hen verwacht wordt. De documenten beschrijven een eenduidige richting en het zorgt er mede voor, dat uw kantoor professionaliteit uitstraalt, zowel intern als extern. Tijdens een audit kunt u laten zien dat uw processen bekend zijn bij uw collega’s. Het handboek biedt ondersteuning binnen uw organisatie. Daarnaast is een handboek natuurlijk verplicht ingevolge de Verordening op de vakbekwaamheid van de Orde van Advocaten. De Orde geeft ook een handboek uit, waarmee u voldoet aan de Verordening, echter, KIS is veel completer en bevat enorm veel informatie waar u in de dagelijkse kantoorvoering wat aan heeft!

Online

Omdat KIS online staat, is het ieder moment van de dag toegankelijk. Het is te gebruiken als naslagwerk en als basis voor de dagelijkse werkzaamheden. Het wordt periodiek geüpdate en in ieder geval na wetswijzigingen. Het handboek is dus altijd actueel en compleet!

Waarom een kwaliteitssysteem opzetten voor uw notariskantoor?

Soorten informatiesystemen

KIS Advocatuur

KIS Personeel

KIS Notariaat

Vraag uw persoonlijk offerte aan